МЕТОДИКИ ДОСЛІДЖЕННЯ СТАНУ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ ІСТОРИЧНОЇ ЗАБУДОВИ - Кащенко, Тетяна; Колісник, Роксолана (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2023)
У статті висвітлюються процеси дослідження стану енергоефективності забудови, окреслено основні методики та їх особливості при роботі з історичною забудовою.