ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ В МІСЬКОМУ СЕРЕДОВИЩІ - Семикіна, Олена; Кузьміна, Ганна (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2023)
У статті розглянуті проблеми впливу систем інформації на формування сучасного міського середовища та архітектурних об’єктів. Визначено класифікацію елементів інформаційних систем в архітектурі, яка може стати одним із засобів впорядкування інформації при проєктуванні. Висвітлені психологічні особливості сприйняття інформації людиною. На основі цього запропоновано алгоритм розгляду завдань в процесі проєктування інформаційних систем в міському середовищі.