МОДУЛЬНІ ЖИТЛОВІ БУДИНКИ ЯК ІНЖЕНЕРНІ ГІБРИДИ - Осиченко, Галина; Криворучко, Наталя; Шушлякова, Ольга (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2023)
У статті розглянуто різновиди інженерних гібридів – модульні житлові будинки. Простежено генезис та історія модульного житлового будівництва, виявлені сучасні тенденції у проєктуванні модульного житла. Визначені переваги та проблеми модульного житлового будівництва.