СИНІ ЛІНІЇ ЯК МІСТОБУДІВНЕ ОБМЕЖЕННЯ ПРИБЕРЕЖНОЇ АКВАТОРІЇ - Михайлик, Ольга (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2022)
Розглянуто характеристику та проблеми прибережних акваторій та прибережних територій. Доведено переваги організації берегової техногенної системи. Обґрунтовано важливість встановлення Синіх ліній містобудівного обмеження прибережних акваторій.