ВРЕГУЛЮВАННЯ ПИТАНЬ ОХОРОНИ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ В НАУКОВО-ПРОЄКТНІЙ ДОКУМЕНТАЦІЇ - Ковальська , Гелена; Смілка, Владислав (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2022)
У статті окреслено сучасні підходи та законодавчо врегульовані методики розроблення науково-проєктної документації щодо меж та режимів використання зон охорони пам’яток архітектури та містобудування. Наведено приклади проектної документації та визначено необхідність узгодження вимог на всіх рівнях містобудівної та проектної документації.