ТРАНСФОРМАЦІЯ ЯК ЗАСІБ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЖИТЛОВОГО ПРОСТОРУ - Toporkov, Volodymyr (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2020)
Розглянуто перспективи застосування трансформації для ефективного використання житлового простору. На підставі вивчення концептуальної архітектури та інженерних рішень, надано пропозицію по трансформації житлового простору в багатоповерхових будинках