ЕЛІСОН ТА ПІТЕР СМІТСОН: ТЕОРЕТИЧНА КОНЦЕПЦІЯ БРУТАЛІЗМА - Deriabina, Olga (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2020)
Розглянуто творчій шлях видатних британських архітекторів — Елісон та Пітера Смітсонів. Проаналізовано теоретичні концепції та їх втілення в п’яти найбільш цікавих проектах. Виявлено особливості професійного почерку архітекторів