Керований розвиток малих поселень рекреаційного профілю Івано-Франківщини - Zhyrak, Ruslan (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2019)
Стаття присвячена питанням нормативно-правового і законодавчого забезпечення регіонального розвитку та планувальної організації малих міст рекреаційного профілю на сучасному етапі їх функціонування. Аналізуються чинні нормативно-правові акти із зазначеної проблематики, а також проекти нормативно-правових рішень, що перебувають на стадії обговорень. Головна увага приділена особливостям планувальної організації малих міст рекреаційного профілю Івано-Франківщини, на основі аналізу схеми планування території Івано-Франківської області