Принципи архітектурно-планувальної організації споруд для велосипедів у містах - Harbar, Maryna (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2019)
У статі проаналізовані типи споруд для велосипедів, особливості їх місцерозташування, призначення. Визначені основні принципи архітектурно-планувальної організації споруд для велосипедів в крупних містах.