Детальний план території – перспективний територіально-містобудівний розвиток міста Чернівці - Dovganіuk Anatolii (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2019)
В статті розглядаються результати аналізу сучасної практики розроблення містобудівної документації на прикладі міста Чернівці. Сформульовані проблеми, що виникають при розробленні детальних планів території у зв‘язку із недосконалістю чинної законодавчо-нормативної бази містобудівного проектування.