Неоготична садиба в селі Капустяни Вінницької області: спроба гіпотетичної реконструкції - Magey, Anastasiia (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2019)
У статті розглянуті архітектурні особливості садиби Щеньовських в селі Капустяни Вінницької області як характерного прикладу романтичної архітектури Поділля кінця XIX століття. Виконана гіпотетична графічна реконструкція будівлі палацу