Проблеми підготовки майбутніх фахівців спеціальності «дизайн» в сучасних вищих навчальних закладах України - Artemenko, Hanna (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2019)
У статті висвітлюється проблематика вдосконалення сучасної художньої освіти в Україні, зокрема, для студентів спеціальності "Дизайн". Також аналізується роль викладача та питання розробки авторських методик у сучасній український освіті. У статті торкаються проблеми соціально-педагогічного та психологічного характеру, які на нашу думку посідають велике значення в процесі творчої співпраці між викладачем та студентом. Висвітлюється тема індивідуального підходу во викладання фахових дисциплін