РОЛЬ ПІСЛЯ-ЕКСПЛУАТАЦІЙНОЇ ОЦІНКИ ТА НАУКОВО-ОБГРУНТОВАНОГО ПРОЄКТУВАННЯ В СТВОРЕНІ РЕАБІЛІТАЦІЙНОГО СЕРЕДОВИЩА ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ - Мальцев, Василь (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2024)
У статті досліджується роль науково-обґрунтованого проєктування (НОП) та після-експлуатаційної оцінки (ПЕО) у створенні реабілітаційного середовища. Наведено приклади успішного застосування цих методів у світовій практиці проєктування, проаналізована можливість впровадження для вдосконалення архітектурних рішень в Україні.