АРХІТЕКТУРА ЗАЛІЗНИЧНИХ ВОКЗАЛІВ СТАНЦІЙ ГОЛОБИ ТА КОВЕЛЬ У ТВОРЧОМУ ДОРОБКУ О. М. ВЕРБИЦЬКОГО - Назарук, Микола (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2021)
В статті розглянуто історію створення, планувальну структуру, об'ємно-просторову композицію та стилістику залізничних вокзалів станцій Голоби та Ковель, які збудовані на початку XX ст. за проектами видатного українського архітектора О. М. Вербицького.