ПЕРТУРБАЦІЯ НАЦІОНАЛЬНИХ МОТИВІВ В АРХІТЕКТУРІ ЦЕНТРАЛЬНОЇ УКРАЇНИ ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХХ СТ. - Markovskyi, Andrii (Сучасні проблеми Архітектури та Містобудування, 2020)
Аналіз послідовних змін у використанні тезаурусу народної архітектури як формотворчих принципів та традиційних мотивів в якості декоративно-опоряджувальних елементів в архітектурі центральної України першої половини минулого століття в залежності від зміни стилів та соціально-політичного контексту.